Over Anne-ikke.nl

Hallo,

Ik ben Anne-ikke, ofwel: Annelieke van der Zande.

Annelieke van der Zande

Mijn website is een weergave van mijn creatieve uitspattingen. Ik heb me niet toegelegd op maar één principe, maar vind juist heel veel verschillende dingen leuk om te doen. Ik heb mijn kappersdiploma, kan overweg met verf en ook de naaimachine is mij niet vreemd. En als ik iets tegenkom wat ik niet kan en ik vind het leuk…dan probeer ik het gewoon en leer ik het mezelf aan!
Op deze website vind je allerlei dingen die ik eerder heb gemaakt in opdracht, als cadeau of gewoon voor de lol.
Zodra ik nieuwe dingen heb gemaakt verschijnen ze ook weer op de site, dus kom gerust nog eens wat vaker langs.
Wanneer je graag continu op de hoogte blijft van wat ik maak kun je me ook volgen via mijn facebookpagina: www.facebook.com/anneikke

Dus snuffel maar rustig rond op mijn website en mocht je opmerkingen of vragen hebben, of is er iets waarin je eventueel interesse hebt, dan hoor ik het graag van je!